DIENSTEN

DIENSTENWij zijn uw expert voor alle gevelwerken, actief in heel Belgiƫ.


Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gevelisolatie, gevelbepleistering, steenstrips, kaleien, gevelreiniging en voegwerken.


Vandecasteele : 
- erkende plaatser van top leverancier STO. 

- gespecialiseerde plaatsers met 20 jaar ervaring

- gecertificeerde inspecties (intern en extern)

- 10 jaar garantie op aansprakelijkheid

- 10 jaar garantie op uitvoering

- 10 jaar garantie op product

- nazorg servies

Gevelisolatie


U kunt uw duurzame gevelbepleistering of steenstrips best combineren met gevelisolatie. Wij zijn expert in het isoleren van uw nieuwbouw- of renovatieproject.   


Gevelbepleistering


Als u uw gevel wilt laten opknappen, kiest u natuurlijk het liefst voor een specialist. Wij hebben jaren lang ervaring in de bepleistering van gevels.

Steenstrips


Steenstrips voor uw gevel  zijn ideaal voor wie houdt van de look en kwaliteit van volle gevelstenen, maar tegelijk wil genieten van de energie- en ruimtebesparende troeven die steenstrips te bieden hebben. Ondersteund door een jarenlange ervaring, beschikt Vandecasteele over een gespecialiseerd ploeg die steenstrips op de gevel van uw nieuwbouw- of renovatieproject plaatst.

Gevelreiniging en voegwerken


Zoekt u een specialist voor  uw gevel, voegwerken , gevelreiniging of kaleien?  Wij zijn actief in heel BelgiĆ« en hebben ruime ervaring in het vakgebied.Copyright @ All Rights Reserved

BTW: BE 0684.811.585

Luikersteenweg 218 3500 Hasselt